Wie is Bertie Koussen van Beter Kijken?

 

Gedurende enkele jaren heb ik de masteropleiding gevolgd bij de Academie voor Gelaat- en Karakterkunde opgericht door Rhené Emmerich een erkende karakterkundige in Nederland. Emmerich is gedurende dertien jaren in de leer geweest bij de grondlegger van de moderne gelaatkunde, professor Paul Bouts en persoonlijk door hem gediplomeerd en gecertificeerd.

 

De afgelopen jaren heb ik workshops en cursussen gevolgd op het gebied van Tai chi, reiki, yoga, transcendente meditatie. Mensen coachen om krachtiger en energieker in het leven te staan is mijn grote passie. Ik help mensen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten, hun doelen te stellen en deze te bereiken.

 

Wat doet Bertie Koussen van Beter Kijken?

 

Door haar vakkennis geeft zij de mensen een duidelijk inzicht in hun persoonlijkheid zodat zij samen met haar de juiste weloverwogen keuzes kunnen maken op velerlei gebied van werk, studie tot relaties. Laat haar uw kompas zijn voor uw verdere leven!

 

Op verzoek houdt zij lezingen over voornoemde onderwerpen en andere levensbeschouwelijke zaken.

 

U kunt bij haar een afspraak maken voor een persoonlijk consult.

 

Zij geeft op verzoek adviezen bij beroeps- en studiekeuzes.

 

Zij geeft op verzoek adviezen bij sollicitatie- en intakegesprekken.

 

Op verzoek advies en begeleiding bij relatieproblematiek.

 

In het verleden was Bertie werkzaam bij verschillende bedrijven en ook Overheidsinstellingen zoals Defensie en het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds het huidige APG. De secretariële en communicatieve capaciteiten waren een dagelijks onderdeel van haar werk.

 

Tai Chi, yoga, sporten, lezen en koken behoren tot haar interesses.