Wie is Bertie Koussen van Beter Kijken?

Gedurende enkele jaren heb ik de masteropleiding gevolgd bij de Academie voor Gelaat- en Karakterkunde opgericht door Rhené Emmerich een erkende karakterkundige in Nederland. Emmerich is gedurende dertien jaren in de leer geweest bij de grondlegger van de moderne gelaatkunde, professor Paul Bouts en persoonlijk door hem gediplomeerd en gecertificeerd.

De afgelopen jaren heb ik workshops en cursussen gevolgd op het gebied van Patho Physiognomie (herkennen van ziektebeelden) in Duitsland. Verder heb ik Tai chi, Reiki, Yoga, Transcendente Meditatie beoefend. Tevens ben ik vaardig met de kaarten van MII Lenormand. Mensen coachen om krachtiger en energieker in het leven te staan is mijn grote passie. Ik help mensen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten, hun doelen te stellen en deze te bereiken.

Wat doet Bertie Koussen van Beter Kijken?

Door mijn vakkennis en empatisch vermogen geef ik klanten een duidelijk inzicht in hun persoonlijkheid zodat zij samen met mij de juiste weloverwogen keuzes kunnen maken op velerlei gebied.

Onder andere op het gebied van:

inzicht

zelfkennis

werkvlak

partnerkeuze (wie past bij wie)

communicatie

relaties

herkennen van ziektebeelden in het gelaat

coaching en begeleiding

studie- en beroepskeuzes

In het verleden was ik werkzaam bij verschillende bedrijven en Overheidsinstellingen zoals Defensie en het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds het huidige APG. De secretariële en communicatieve capaciteiten waren een dagelijks onderdeel van mijn werk.